Het uitgifte seizoen wordt verlengd door de levering van 2 containers

Op donderdag 17 september zijn er 2 containers geplaatst bij de boerderij. Het gaat om een geïsoleerde container van 20 voet voor de tijdelijke opslag van wintergroenten en een gewone container van 40 voet voor de opslag van gereedschappen als de schuur gesloopt wordt.

We hebben vanaf het begin gezegd dat we tijdens de overbruggingsperiode tussen de sloop van de schuur en de nieuw-/verbouw van de boerderij containers wilden gebruiken. De distributie werkgroep heeft een aantal bedrijven benaderd met de vraag of het mogelijk was om de containers gesponsord te krijgen. CARU Containers uit Rotterdam wilde graag de containers sponsoren in ruil voor een dagje mee-oogsten en uitleg over de boerderij aan een aantal van hun medewerkers. Wij zijn hier erg dankbaar voor. Het stelt ons in staat om het uitgifte seizoen te verlengen doordat we de wintergroenten nu kunnen opslaan.

Meer weten over CARU Containers? Neem dan een kijkje op de site.

Deel dit bericht: