Vlog

De boer

Boer Albert

Hoi! Mijn naam is Albert Boersen, ik heb de eer om jullie boer te worden!

Als klein jongetje liep ik al tussen de koeien van het melkveebedrijf van mijn ouders in Friesland, waar ik ben opgegroeid. Het boerenbloed zit er dus echt in. Na de HAVO ben ik gaan studeren aan de hoge landbouw school in Leeuwarden waar ik de studie Bedrijfskunde en Agribusiness heb volbracht. Na enkele stages en banen in Zweden, Kirgizië, Mongolië en in de verkoop ben ik uiteindelijk toch weer boer geworden.

Het allerleukste vind ik om dit samen met jullie te doen, de verbinding maken met de stad. Jullie als coöperatie zetten de visie uit die we gaan bereiken. En tussendoor genieten we van lekkere producten van eigen land.

Ik heb er onwijs veel zin in!

Het nieuwe normaal – wij eten lokaal!

De lente komt er aan. We zijn alweer volop in voorbereiding voor het nieuwe oogstseizoen (2021). Samen met CSA’s en Herenboeren door het hele land hebben we in maart een online virtuele toer georganiseerd. Zie hieronder de opnamen van de presentatie en om andere CSA’s of Herenboerderijen te zien kun je hier kijken.

Boer_Albert

Albert heeft inmiddels trekkers en mechanisatie werktuigen aangeschaft om de grond te kunnen klaarmaken voor poot en zaaigoed. Op Facebook en Instagram komen zeer regelmatig updates door middel van foto’s en filmpjes over de voortgang op het terrein.

De fotografen van de communicatiewerkgroep plaatsen foto’s en video’s op Facebook, de besloten Facebook ledenpagina, Twitter en Instagram en ook Albert houdt ons goed op de hoogte met zijn vlogjes / videoberichtjes en foto’s. 

De nieuwste filmpjes staan bovenaan. 

Virtuele rondleiding

 

Videoberichten/vlogs van Albert

Albert over de ophokplicht voor de kippen
De varkens
Bas over de venkelbloemen