Recepten van…

Hi, ik ben Eveline, 31 jaar en helemaal gek van koken. Ik ben vorig jaar de opleiding tot diëtiste gestart en ga nu verder met leefstijlcoaching en kookworkshops/kookreizen als eigen bedrijf. Ik heb mij aangemeld bij de Herenboeren, omdat ik het belangrijk vind te weten waar mijn eten vandaan komt. Dat het biologisch en duurzaam geteeld is, dat de dieren goed behandeld zijn en een fijn leven hebben gehad en dat de mensen die eraan werken eerlijk betaald krijgen. Lokaal en seizoensgebonden eten is daarom voor mij belangrijk. Daarnaast helpt het gevarieerd te eten, wat weer goed is voor je lichaam. Kortom, de beste investering die ik kon doen! 
 
Ik experimenteer graag met recepten om anderen te laten zien wat er allemaal met o.a. groenten kan. Daarom maak ik voor jullie elke week een recept bij de oogst. Niet moeilijk, wel lekker en wie weet is het weer eens wat anders. Laat me weten wat je ervan vond, deel het op de sociale media met #samenvlinderstrik en volg me voor meer inspiratie via Instagram (@healthyhabits.byeveline). Groet, Eveline (Herenboer 160)

Deel dit bericht: